pianoteacher
ΜΟΥΣΙΚΕΣ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ"
Σύνδεσμοι


36 αναγνώστες
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019
18:04

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ

Επειδή έχουν όλοι δικαίωμα στη μουσική ακόμα και αυτούς τους δύσκολους καιρούς, προσφέρουμε σε εσάς την πολυετή εμπειρία μας στη μουσική παιδεία με 20€ . Για πληροφορίες δηλώστε περιοχή και τηλέφωνο εδώ. Αφορά μαθητές εντός Νομού Αττικής προς το παρόν που επιθυμούν:

  • Περιστασιακά να λύσουν απορίες ή να βελτιώσουν την τεχνική τους χωρίς συστηματική εβδομαδιαία παρακολούθηση.
  • Συστηματικά θέλουν να αρχίσουν τις σπουδές τους με κλασσικό ή σύγχρονο ρεπερτόριο.
  • Συστηματικά θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους με κλασσικό ή σύγχρονο ρεπερτόριο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: Δημήτριος Κοντός τηλ. 6973034545 

Κλείστε τώρα ένα ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικό μάθημα! 

ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Αν το παιδί σας είναι 5 ετών είναι στην κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσετε μουσική! Σε αυτή την ηλικία τα παιδιά έχουν την ιδιότητα να απορροφούν κάθε τι καινούριο σαν σφουγγάρι, με την προϋπόθεση να το παρουσιάσουμε σαν παιχνίδι με ένα φυσικό τρόπο. Ως μουσικό όργανο σε αυτές τις ηλικίες, προκειμένου να «παίξουμε» τις μουσικές περιπέτειες της κ.Μουσικής, χρησιμοποιούμε τα πλήκτρα, που είναι φιλικά στη χρήση τους. Έτσι, ο μαγικός κόσμος της μουσικής μέσα από τις μόλις 7 νότες του, γεμίζει με μελωδίες το χώρο από τα πρώτα μαθήματα!

ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ

Όσο "βαρύ" και να είναι το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου, πάντα θα υπάρχει χρόνος για να κάνεις κάτι που αγαπάς! Η μουσική είναι καλλιέργεια και εκτόνωση από την καθημερινότητα. Ειδικά όταν παίζεις αυτά που σου αρέσουν να ακούς.

ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ποτέ δεν είναι αργά να έρθεις στον κόσμο της μουσικής!

 

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
Δεν έχει αξιολογηθεί

 Εκτύπωση
1216 αναγνώστες
Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014
20:19

’ραγε αυτό που ξεκίνησα για να προσφέρω στον εαυτό μου στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, υπάρχει περίπτωση να με φορολογήσουν; Αστειεύομαι αν και...αν τους μπει η ιδέα δεν θα κολλήσουν πουθενά. Προτείνω σε όσους θέλουν να ξεφεύγουν λίγο από την καθημερηνότητα την κηπουρική. ’λλωστε θα σας ανταμείψει με φρέσκα λαχανικά. Για του λόγου το αληθές http://moysiki-kalliergeia.webnode.gr/
 

Αξιολογήστε το άρθρο 
7 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
630 αναγνώστες
Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014
19:36

Mε την τρέχουσα οικονομική κατάσταση η ενασχόληση με την μουσική ξαναέγινε είδος πολυτελείας. Όχι όμως και για το Pianoteacher,gr το οποίο πηγαίνοντας κόντρα στα σημάδια των καιρών κατάφερε να πετύχει με τους συνεργαζόμενους καθηγητές μαθήματα μουσικής με 15€ (ιδιαίτερα). Και για ακόμα φθηνότερα από τον υπολογιστή σας μαθήματα και παρτιτούρες μουσικής με 3.85€. Επίσης για όσους θέλουν να "ξεσκονίσουν" το ξεχασμένο πιάνο - αρμόνιο προσφέρει όλο το χειμώνα παρτιτούρες Ελληνικών τραγουδιών με 1.80€ Φθηνότερα από κάθε άλλο site στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη πράγμα που δείχνει ότι αρκεί να κάνουμε λίγο "πίσω" στις οικονομικές απιτήσεις προκιμένου να φέρουμε κοντά τον κόσμο που αγαπάει την μουσική. ’λλωστε όσοι επαγγελματίες έκαναν κάτι αντίστοιχο στις μέρες μας πιστεύω να δικαιώθηκαν από την ανταπόκριση του κόσμου.

Αξιολογήστε το άρθρο 
5 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
517 αναγνώστες
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013
22:02

Κρίση, άγχος, οικονομικές δυσκολίες, το μυαλό αρχίζει να σφίγγει και τα ψυχοσωματικά αρχίζουν να εκδηλώνονται. Πως θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση μέχρι...να αλλάξει κάτι;

Ένας άνθρωπος μπορεί και ξεφεύγει από τους ρυθμούς και τα προβλήματα της καθημερινότητας ακούγοντας ή παίζοντας μουσική. Τι γίνετε όμως όταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος ζει την καθημερινότητά του μέσα στη μουσική; …το «ρίχνει» στην κηπουρική!!!

Αυτός είμαι εγώ και στην παρακάτω ιστοσελίδα κατέγραψα τις εμπειρίες μου σαν ένας ερασιτέχνης γεωργός με σχόλια εικόνες και βίντεο. Ίσως φανούν και σε εσάς χρήσιμα! Εμένα πάντως θα με βοηθήσουν διότι θα θυμάμαι τι πρέπει να κάνω κάθε εποχή του χρόνου, τι δεν έκανα καλά και τι πρέπει να κάνω για να βελτιώσω τον λαχανοταρατσόκηπό μου. Πάνω από όλα όμως βοηθούν στο να "αδειάσεις" το μυαλό από όλα τα προβλήματα!


Διαβάστε περισσότερα: http://moysiki-kalliergeia.webnode.gr/
Αξιολογήστε το άρθρο 
3 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
638 αναγνώστες
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013
21:56

Ετοίμαζα τα τραγούδια για τη χορωδία του σχολείου που εργάζομαι (ιδιωτικό) και αναναιώνοντας τις παλιές μου φωτοτυπίες πηγαίνω στη βιβλιοθήκη να πάρω ένα βιβλίο για να ξαναετοιμάσω κολλάζ με τους στίχους των τραγουδιών. Εκεί με περίμενε μια έκπληξη! Το βιβλίο με τα σχολικά τραγούδια, εγκεκριμένο από το υπουργείο είχε ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ την τελευταία στρφή από το τραγούδι "τα κλεφτόπουλα". Απλά γιατί (προφανώς) έλεγε....

"πόσες φορές με γλίτωσες (για το ντουφέκι του μιλάει)

από των εχθρών τα χέρια

και από των Τούρκων τα μαχαίρια.

Φοβερό! Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα νέα βιβλία της μουσικής του δημοτικού "προσπερνούν" την 25η Μαρτίου, ή στην καλύτερη κάνουν μια αναφορά στο δημοτικό τραγούδι (μόνο στην ΣΤ΄) με βάζει σε σκέψεις. Μετά πάλι το βιβλίο της ιστορίας στην Στ' αναφέρει ότι το '21 πολέμησαν ο Αθ.Διάκος, ο Κανάρης κ.α. με κάνει να ανησυχώ περισσότερο. 2-3 ονόματα και μετά...και άλλοι;;; Πάει η ιστορία, πάνε τα λεφτά μας, η υγεία μας...ετοιμάζετε και αυτή "να πάει" τελικά τι παίζει; Κάτι σαν οργανωμένο σχέδιο εξαφάνισης του Ελληνικού στοιχείου μου κάνει. Μπορεί και να εγινε παρεξήγηση σαν την Μικρασιατική καταστροφή όπως αναφέρουν.

Από πολιτισμό βάλανε μια "ευέλικτη ζώνη" στα σχολεία η οποία εμπεριέχει υποτίθεται πολιτιστικές δράσεις μερταξύ άλλων, φυσικά κανέις ειδικός δεν υπάρχει συνήθως και έτσι μετατράπηκε σε...ώρα του παιδιού. Η μουσική παιδεία αρχίζει να βγαίνει σιγά σιγά εκτοπιζόμενη από βιβλία μουσικής για "επιστήμονες" με πολύ θεωρία για νά 'χουμε να λέμε και χωρίς μουσική! Συρικνώθηκαν οι ώρες της μουσικής για να χωρέσουν και άλλες ξένες γλώσσες όπως τα Γερμανικά και τώρα είμαστε έτοιμοι. Πριν καλά καλά ολοκληρώσουν τα βασικά της Ελληνικής γλώσσας να και τα Αγγλικά (οκ ανέκαθεν είχαν θέση) να και τα Γαλλικά (αλήθεια γιατί Γαλλικά;) και τελευταία μόδα τα Γερμανικά.

Σε λίγο καιρό θα βγάλουν και τη μουσική για να μαθαίνουμε Κινέζικα.

Αξιολογήστε το άρθρο 
3 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σελίδα 1 από 212>

Σχετικά με το blog
Ένας χώρος από ένα μουσικό με ερωτήσεις και...επενδύσεις
Αναζήτηση
Προηγούμενα ’ρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις